Radardetektorainkkal, traffipaxjelző készülékeinkkel, lézerblokkolóinkkal Ön is elkerülheti a sebességhatár átlépésével járó esetleges büntetést, ami 2008 májusától lakott területen (50km/h-ás sebességkorlátozás mellett) 65km/h-val haladva 30.000,- Ft összegű lehet, valamint autópályán (130km/h) hasonló mértékű bírsághoz elég 143km/h-val haladni!

Miért jó?

 • Megóvhat a büntetéstől,
 • Időt takaríthat meg,
 • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
 • Védi jogosítványát, pénztárcáját.
Nyugati és Japán autóalkatrészek!
Hasznos Információk PDF Nyomtatás E-mail

A radar- és lézerdetektor felszerelése:

 1. Olyan helyre kell szerelni a detektort, ahol anélkül is látjuk, hogy a szemünket le kellene venni az útról, hiszen nagy sebességnél az az egy-két másodperc akár száz méter "vakrepülést" is jelenthet.
 2. Általában a szélvédő alsó ívére ajánlja valamennyi gyártó a detektor felszerelését. Egyes vélemények szerint azonban nőhet a radar elleni érzékenység, ha a detektor a belső visszapillantó tükörhöz kerül felillesztésre, a szélvédő felső ívéhez. Így viszont csökkenhet a lézeres mérés jelzésének esélye, mert a detektor távolabb kerül a rendszámtábla síkjától, ami a lézeres mérés gyakori célpontja.
 3. Ne szereljük az ablaktörlőlapátok mögé, azok takarásába a detektort!
 4. Lehetőleg minden irányból vízszintesen szereljük fel a detektort! A szélvédő-konzollal ez könnyen megoldható.

Védelem:

 1. Parkoló autóban ne hagyjuk felszerelve a nagyértékű készüléket, mely esetleg autófeltörésre csábíthat! Jobb helye van a kesztyűtartóban.
 2. Napon, hosszabb ideig parkolva is vegyük le a készüléket a szélvédőről!

 

Riasztás:

 1. Teszteljük készülékünket! Tanuljuk meg riasztásait felismerni, akár hang alapján is! Pl. a Headline készülékek az érzékelt veszély típusától és erősségétől függően más-más hangot adnak ki.
 2. Olvassuk el a használati utasítást, amit készülékünkhöz kapunk!

 

City és Highway üzemmód:

 1. Városban használjuk a City-üzemmódot! Ez valamelyest csökkentheti a zavaró, hamis riasztások számát. De pl. a belvárosi környezetben így is akadhat néhány.
 2. Országúton, autópályán, nagy sebességnél használjuk a Highway üzemmódot, mely biztosítja a lehető legnagyobb érzékenységet, így időt adva a lassításra!
 3. Belvárosban ne lépjük túl jelentősen a megengedett sebességet!

 

Reagálás:

 1. Riasztás esetén azonnal cselekedjünk! Legalább a gázt vegyük el!
 2. Tegyük át lábunkat a fékre, ha meglátjuk a traffipaxot, azonnal fékezhessünk!
 
EliTech BLS SX lézerszenzor
EliTech BLS SX lézerszenzor
14 900 ,- Ft

SIEMENSHID
SIEMENSHID
36 474 ,- Ft

ALP Connect Bluetooth Modul
ALP Connect Bluetooth Modul
37 973 ,- Ft

Whistler GT-265Xi radar- és lézerdetektor
Whistler GT-265Xi radar- és lézerdetektor
48 900 ,- Ft

Beltronics 975e Antenna Alpriority rendszerhez
Beltronics 975e Antenna Alpriority rendszerhez
139 900 ,- Ft

Figyelmeztetés: A radardetektor nem tévedhetetlen! Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn, vagy nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! Kérjük olvassa el általános ismertetőnket a radardetektorok működéséről! Az Ön érdekében kérjük, ne vásároljon bizonytalan forrásból! Javasoljuk hogy csak hivatalos disztribútortól vásároljon! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú traffipaxdetektort - radardetektort és lézerdetektort szállíthatjuk Önnek! Köszönjük hogy meglátogatta oldalunkat!

© 2019 - www.autolampabolt.hu