Radardetektorainkkal, traffipaxjelző készülékeinkkel, lézerblokkolóinkkal Ön is elkerülheti a sebességhatár átlépésével járó esetleges büntetést, ami 2008 májusától lakott területen (50km/h-ás sebességkorlátozás mellett) 65km/h-val haladva 30.000,- Ft összegű lehet, valamint autópályán (130km/h) hasonló mértékű bírsághoz elég 143km/h-val haladni!

Miért jó?

  • Megóvhat a büntetéstől,
  • Időt takaríthat meg,
  • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
  • Védi jogosítványát, pénztárcáját.
Nyugati és Japán autóalkatrészek!
Tesztek, videók
A lenti radardetektor-teszt eredményeket Ön is ellenőrizheti, nézze meg videóinkat, számoljon távolságot. Tesztautónk hellyel-közzel, de átlagosan a szabályos sebességet tartotta (50 ill. 80 km/h.). A tesztek hétköznapi, folyamatosan változó körülmények között készültek. A forgalomtól és a tereptárgyak változatosságától, a traffipax elhelyezkedésétől függően erősen változhatnak a jelzési távolságok.


AntiLaser G9 RX - bemutató videó (2009. november 16.) 
A videó a márka új, RX szériájának újdonságait mutatja be, a blokkolási teljesítmény prezentálása mellett. (A lézeres méréshez egy olyan műszert használtunk, mely ellen talán a legnehezebb ma védekezni a honi utakon: ProLaser2, vagyis Fáma2 lézer.) 
{flv}g9rx{/flv}
 

dbTv - 4. rész (2007. december 4.)

- Videó letöltése/megtekintése -

A dbTv negyedik adása az ECHO Lasertek hatásosságát mutatja be a ProLaser II lézeres mérővel szemben, melyet itthon Fáma II-ként ismerhetünk. Az első rögzített mérésnél a sebesség 75 méternél állapítható csak meg, a másodiknál a lézer nem bírkózik meg egyáltalán az ECHO blokkolóval - ún. Jam To Gun (JTG), vagyis blokkolás a mérőműszerig esete áll fenn, a harmadik mérésnél 37 méteren kapunk csak sebességértéket.

 

dbTv - 3. rész (2007. augusztus 27.)

A harmadik rész az új, a korábbinál (M20) nagyobb teljesítményű Blinder M25 lézerblokkoló teljesítményét mutatja be az akár 1700 méterre is ellátó, és már ott mérni tudó lézeres sebességmérő műszer ellen.

A videóból következtetve belátható, hogy más esetben akár több mint másfél km(!) is állhat a járművezető rendelkezésére sebessége korrigálásra, ha a fenti távolságot (1700m) vesszük a mérés kezdetének alapjául.

- Videó letöltése/megtekintése -

 

dbTv - 2. rész (2007.június 21.)

- Videó letöltése/megtekintése -

A dbTv második adásában az AntiLaser G8 blokkoló éles körülmények között rögzített teszteredménye tekinthető meg az SCS-102 lézeres műszer ellen.

Az első ráfutásnál a tesztautó harmaddiként érkezik a lézeres mérőhöz, sebessége ugyanúgy "mérhetetlen", mint a következő közelítésnél.

 

dbTv - 1. rész (2006.dec. 15.)

(low: 7MB, wmv)

Az első adásból kiderül, mire képes a LaserTek Pro20 lézerblokkolónk a Magyarországon rendőrségi használatban is lévő, legnehezebben blokkolható lézeres sebességmérő ellen (ProLaser II v. Fáma II). Az első közelítésnél, a blokkoló kikapcsolt állapota mellett az autó sebessége azonnal, nagy távolságnál mérhető volt. Bekapcsolt állapotában azonban a blokkoló csak 131 méternél hagyta bemérni a védett autó sebességét - bőven biztosítva ezzel időt a fékezésre az egyébként akár 1000 méternél is mérésre képes műszerek ellen! (A videón a blokkoló 10 mért eredménye közül a leggyengébbiket mutatjuk be.)

 
 Antilaser Quad- lézerblokkló
(8,7 MB)
 

AntiLaser AL G8 teszt
(10,5MB)

 
 Fáma lézer - BLINDER M20 lézerblokkló
(3,3MB)
 
 Fáma lézer - LASERTEK PRO 20 lézerblokkoló
(2,8MB)
 
 Fáma lézer + kerékpáros - LASERTEK PRO 20 lézerblokkló
(3,5MB)
 
AL Rriority / alap/ Terepjáró védelem
AL Rriority / alap/ Terepjáró védelem
411 700 ,- Ft

EliTech BLS SX lézerszenzor
EliTech BLS SX lézerszenzor
14 900 ,- Ft

Whistler Moto GLO Motoros sisak lámpa
Whistler Moto GLO Motoros sisak lámpa
19 900 ,- Ft

AL Rriority / alap / első- hátsó védelem
 AL Rriority / alap / első- hátsó védelem
239 900 ,- Ft

SIEMENSHID
SIEMENSHID
36 474 ,- Ft

Figyelmeztetés: A radardetektor nem tévedhetetlen! Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn, vagy nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! Kérjük olvassa el általános ismertetőnket a radardetektorok működéséről! Az Ön érdekében kérjük, ne vásároljon bizonytalan forrásból! Javasoljuk hogy csak hivatalos disztribútortól vásároljon! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú traffipaxdetektort - radardetektort és lézerdetektort szállíthatjuk Önnek! Köszönjük hogy meglátogatta oldalunkat!

© 2019 - www.autolampabolt.hu