Radardetektorainkkal, traffipaxjelző készülékeinkkel, lézerblokkolóinkkal Ön is elkerülheti a sebességhatár átlépésével járó esetleges büntetést, ami 2008 májusától lakott területen (50km/h-ás sebességkorlátozás mellett) 65km/h-val haladva 30.000,- Ft összegű lehet, valamint autópályán (130km/h) hasonló mértékű bírsághoz elég 143km/h-val haladni!

Miért jó?

  • Megóvhat a büntetéstől,
  • Időt takaríthat meg,
  • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
  • Védi jogosítványát, pénztárcáját.

Hírszolgáltatás

Nyugati és Japán autóalkatrészek!
Hírek, újdonságok
Itt Cam-S 1 PDF Nyomtatás E-mail

Február = tesztüzem!     Az EU-s pénzből megvalósuló új, intelligens közlekedés-ellenőrzési projekt (VÉDA) egyik tagjaként érkezett meg a Cam-S1 elnevezésű hordozható sebességmérő lézer, mellyel már az ország bármelyik részén találkozhatsz az utak mellett. A tesztüzem megkezdődött, bírságolni azonban csak márciustól fognak - legalábbis ezekkel a műszerekkel.

 


Tovább...
 
Jönnek! 160 új sebességmérő PDF Nyomtatás E-mail

Az e-útdíj rendszert is megvalósító két magyar cég fejlesztette ki és szállítja le a rendőrség új traffipaxait, nettó 720 millió forintért. A 160 eszközzel már akár január második felében élesben ellenőrizhetik az autósokat.

 

Az ORFK korábbi hirdetményéből kiderül, hogy az új sebességmérők mobil készülékek ("Változtatható helyü Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pontok"), mely információ arra enged következtetni, hogy lézeres elven működő egységekről beszélhetünk, elsősorban tehát lézeres-traffipax elleni eszközökkel védekezhetünk a jövőben.

Tovább...
 
Radarantenna aktív lézerrendszerhez PDF Nyomtatás E-mail

Az AL Priority parkolószenzoros lézerrendszer önmagában a lézerek ellen nyújt aktív védelmet. Ha szeretnél hatékony védelmet a radaros sebességmérők (pl. telepített dobozok) ellen is, mostantól megteheted hogy összekapcsolod egy rendszerbe a kettőt: a Beltronics 975e radarantennáját integrálni tudod AL Priority készülékedbe!

Tovább...
 
Audiovizuális kijelző okos telefonra PDF Nyomtatás E-mail

ALP Connect bluetooth modul - Kalibrálás, vezérlés, és vizuális kijelző AL Priority rendszeredhez okostelefonon keresztül

 

 

AL Priority lézerrendszered szenzorainak telepítése után a központi egységet az autó motorterében vízmentesen elhelyezve nincs szükség a jármű tűzfalán további kábelekkel bejutni. A kapcsolatot és a kommunikációt az AntiLaser új kiegészítője oldja meg számodra, elsőként az aktív lézervédelmi rendszerek piacán. Az ALP Connect egy speciális bluetooth modul, AL Priority rendszerekhez fejlesztve. A modult a motortérben a központi egységre csatlakoztatjuk, s a készülékünk máris kommunikációra (és egyéb műveletekre) kész az utastérben elhelyezett okostelefonunkkal.

Tovább...
 
Megszületett a trónörökös PDF Nyomtatás E-mail

Megérkezett a patinás AL gyártó teljesen új multifunkciós autós termékcsaládja, az AL Priority, vagyis az ALP. Az ALP az AL G9RX2 utódja, mely széria olyan szintet képviselt a nemzetközi piacon is, amit nehéznek tűnhetett megugrani a gyártónak. A Priority-vel viszont - látva a fejlesztések, innovációk sorát - ez sikerült. Nem is kevéssel. 


Tovább...
 
SIEMENSHID
SIEMENSHID
36 474 ,- Ft

HID XENON szett
HID XENON szett
24 900 ,- Ft

AL PRIORITY | ALP
 AL PRIORITY | ALP
167 900 ,- Ft

Whistler Moto GLO Motoros sisak lámpa
Whistler Moto GLO Motoros sisak lámpa
19 900 ,- Ft

Whistler GT-265Xi radar- és lézerdetektor
Whistler GT-265Xi radar- és lézerdetektor
48 900 ,- Ft

Figyelmeztetés: A radardetektor nem tévedhetetlen! Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn, vagy nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! Kérjük olvassa el általános ismertetőnket a radardetektorok működéséről! Az Ön érdekében kérjük, ne vásároljon bizonytalan forrásból! Javasoljuk hogy csak hivatalos disztribútortól vásároljon! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú traffipaxdetektort - radardetektort és lézerdetektort szállíthatjuk Önnek! Köszönjük hogy meglátogatta oldalunkat!

© 2019 - www.autolampabolt.hu